DritaTravel është një agjensi turistike me qendër në Tiranë, Shqipëri. Ajo ofron nisje në 3 vende: Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi. DritaTravel është një nga shumë kompanitë e autobusëve në Shqipëri, pasi ofron mbi 28 nisje të përditshme, kryesisht nga qytete si Tirana, Shkupi dhe Podgorica. DritaTravel operon linja të rregullta të autobusëve dhe ofron edhe autobusë ndërqytetarë.

Nëse dëshironi të udhëtoni jashtë Shqipërisë, DritaTravel ofron kombinime të ndryshme udhëtimi ndërkombëtar. Disa nga linjat më popullore ndërkombëtare përfshijnë Podgorica - Tiranën, Tiranën - Podgoricën, Tiranën - Shkupin dhe Shkupin - Tiranën.

DritaTravel është një zgjedhje e mirë për ata që dëshirojnë të udhëtojnë në mënyrën më të rehatshme dhe të sigurt. Me stafin e tyre të pëlqyeshm dhe profesional dhe me autobus modern dhe të mirmbajtur, DritaTravel siguron qe udhëtimi juaj do të jet i kenaqshem dhe i paharrueshme.

Nga momenti qe blini biletën tuaj deri në momentin qe arrini në destinacionin tuaj, DritaTravel do t’ju ndihmoj në çdo hap të rrugës. Nga informacionet e udhetimeve deri tek zgjidhjet e problemeve eventuale gjat udhetimeve, stafi i DritaTravel ësht gjithmon aty për t’ju ndihmuar.


Destinacionet
Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 


IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
DRITATRAVEL