DRITA TRAVEL - Contact Us - Na kontaktoni !

 
DRITA TRAVEL
 Tirane
Rruga URANI PANA
Mbrapa Hotel Tirana International
Tirane , Albania

DRITA TRAVEL Stacioni Autobusave
Mbrapa Pallatit te Sporit "Asllan Rusi"
Tel : +355 42 235 444
Mob : +355 69 47 91 000

DRITA TRAVEL Durres
PLAZHI DURRES
Ne Hyrje te Hotel ROMANA
Durres , Albania


Office Telefon Fix 
00355 42257663   
Mobil
: 00355 69 2348608 -  00355 69 3255311
Mobil :    00355 67 23 48 608  -  00355 67 3255311

Maqedoni 
Tel. Mobimak   00389 71 57 4217


Skype : dritatravel1

Destinacionet
Caktoni udhetimin
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12 +)  (4-12)  (0 - 4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania Espa?ol English
DRITA TRAVEL ALBANIA